Naapurin hylkäämä koira ilmestyi pariskunnan kuistille – sitten paljastui miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pariskunta Lisa ja Grant huomasivat eräänä päivänä, että naapurin pentutehtailija oli hylännyt yhden koiristaan. Solari-niminen koira ilmestyi pariskunnan luo ja kaipasi selvästi sekä turvaa, ruokaa että rakkautta. Pariskunta päätti hoitaa koiraa ja huomasi pian, että se on tiineenä.

Jo muutaman päivän kuluttua Lisa koki melkoisen yllätyksen mennessään ulos katsomaan katoksen alla makoilevaa Solari-koiraa. Solari oli yön aikana synnyttänyt seitsemän tervettä ja kaunista pentua. Lisa ja Grant kokivat velvollisuudekseen huolehtia nyt niin tuoreesta emosta kun koko pentukatraastakin.

Lisa ja Grant yrittivät saada tuloksetta Solarille ja pennuille paikkaa eläinsuojista, jotka olisivat huolehtineet koirien adoptointiprosessista. Kaikki lähistöllä toimivat eläinsuojat olivat kuitenkin täynnä eikä missään luvattu ottaa koiria vastaan. Sen vuoksi Lisa ja Grant ovatkin nyt itse lupautuneet huolehtimaan koirista ja siitä, että pennut saavat hyvät ja rakastavat kodit.