Abella Dangerin takapuoli ei pysynyt piilossa – rohkeat kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Abella Danger oli haetuin aikuisviihdetähti vuoden 2022 tilastojen mukaan. Danger on floridalaissyntyinen, 27-vuotias brunette, joka on aloittanut uransa aikuisviihteessä kahdeksan vuotta sitten. Tilaston haetuimmista alan tähdistä julkaisi maailman suosituin aikuisviihdesivusto.

Nyt monien miesten päiväuni on keikistellyt kameran edessä ja esitellyt paljasta takapuoltaan sosiaalisen median seuraajilleen. Samalla hän kyselee katsojilta millaiset pisteet he antaisivat näkemälleen. Epäilemättä melko hyvät.

Aikuisviihteen listaykköseksi tiensä raivannut Abella Danger on ukrainalaisjuutalaista alkuperää. Hän on kertonut haastatteluissa olleensa aina intiimiasioissa aktiivinen ja kerran ajanut autolla peräti 10 tuntia perille harrastaakseen sänkyhommia.