Beckhamit paljastivat toistensa oudot tavat – tätä et aiemmin tiennyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn on mennyt viime vuonna naimisiin. 23-vuotias tähti avioitui 28-vuotiaan yhdysvaltalaisen näyttelijä Nicola Peltzin kanssa. Pariskunta päätti ottaa yhteisen uuden sukunimen, Peltz Beckham.

Nicola ja Brooklyn Peltz Beckham osallistuivat nyt Cosmopolitanin Third Wheel -haastattelun, joka tehdään aina pariskunnilla. Tällä kerralla nuori aviopari pääsi paljastamaan uusia faktoja toisistaan ja kertomaan heidän oudoista tavoistaan.

Pariskunta kertoo YouTube-videolla esimerkiksi sen, että Brooklyn pesee aina keittiön ja hoitaa tiskit, kun taas Nicola vastaa kylpyhuoneen ja makuuhuoneen siisteydestä. Brooklyn kertoo suunnittelevansa myös yhteiset treffi-illat, koska hän tietää parhaiten mistä Nicola pitää.

Nicola ja Brooklyn ovat yhtä mieltä siitä, että punaisella matolla valokuvaajille poseeraaminen on aina todella kamala ja kiusallinen kokemus. Nicola kertoo olleensa tietämätön aiemmin siitä, että Brooklyn rakastaa koiria niin paljon kuin hänkin. Aluksi aviopari hankki kaksi koiraa, mutta kuluneen vuoden aikana he ovat ottaneet kotiinsa kolme koiraa lisää.