Superman lentää takaisin valkokankaille – ohjaajaksi Marvel-suosikki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teräsmies eli Superman palaa lähivuosina valkokankaille. Yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä supersankareista nähdään tulevassa Superman: Legacy -elokuvassa, joka polkaisee samalla uuden DC-elokuvauniversumin käyntiin.

Superman: Legacyn ohjaajaa ei tarvinut etsiä kaukaa. Elokuvan ohjaa Variety-lehden mukaan James Gunn, joka toimii myös DC Studios -yhtiön uutena johtajana Peter Safranin ohella. Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaajana tunnettu Gunn on myös käsikirjoittanut tulevan Superman-elokuvan.

Superman: Legay -elokuvassa viittasankari pyrkii yhdistämään krypton-planeetan perintönsä ihmisyytensä kanssa maailmassa, jossa hänen edustamaansa ystävällisyyttä pidetään vanhanaikaisena. Teräsmiehen roolissa nähdään näillä näkymin uusi näyttelijä. Elokuvan ensi-iltaa kaavaillaan heinäkuulle 2025.