Tennispelaajan paidanvaihto sai yleisön sekaisin – näin tyttöystävä reagoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennisturnauksissa tapahtuu harvoin itse pelin lisäksi mitään järin kummallista. Kummallisena ja yleisesti tuomittavana voidaan pitää sitä jos pelaaja reagoi häviämiseen vahvasti tai osoittaa pettymystään heittämällä esimerkiksi mailansa maahan.

Nyt Indian Wellsissä eräs tennisturnaus on noussut uutisotsikoihin siksi, että toinen pelaajista päätti vaihtaa paitansa kesken pelin. Unkarilainen Marton Fucsovic pelasi yhdysvaltalaista tennistähteä Taylor Fritziä vastaan ja oli huomattavasti häviöllä. Ottelun toisessa erässä hän sai kuitenkin yleisöltä raikuvat aplodit esitellessään ohimennen hieman paljasta pintaa katsojille.

Marton Fucsovicin vatsalihakset eivät näyttäneet jääneen yhdeltäkään katsojalta huomaamatta ja etenkin naiset tuntuivat olevan yleisössä hymyssä suin. Tennis TV -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten ottelun kameraohjaaja otti kuviin sopivalla hetkellä myös Taylor Fritzin tyttöystävän Morgan Riddlen, jonka hymy oli erityisen herkässä paidanvaihdon aikana.