Donna D’Erricon t-paita ei jättänyt juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-hittisarjassa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico aiheutti taannoin somekohun, kun hän joutui tulvavesien keskelle kotikaupungissaan Los Angelesissa riehuneiden rankkasateiden jälkeen. Kaunotar kuvasi videon näyttääkseen seuraajilleen, kuinka hän seisoi polviin asti yltäneessä vedessä saappaat jalassa.

Nyt Donna keikistelee näyttävästi pukeissa, mutta farkkuja jalastaan laskien. Ylävartalon peittona on tiuka t-paita, joka palastaa melko hyvin mitä pitää sisällään.

Tällä kertaa Donna on poseerannut näyttävästi sosiaalisessa mediassa, jossa hän keikistelee lähes alastomana vain lahjapakettia muistuttavassa asussa. Hänen ympärilleen on nimittäin kiedottu punaista leveää kaistaletta. Baywacth-hittisarjan kaunottarena alunperin tunnetuksi tullut Donna D’Errico on 54-vuotias ja menestyy nykyään erityisesti OnlyFansin avulla.