Grace Boorin biksut jäivät pieneksi – rinnat eivät mahtuneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu somekaunotar Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Tällä kertaa Grace on poseerannut kameran edessä näyttävästi asussa, joka varmasti kiinnitti huomiota. Boor oli nimittäin pukeutunut biksuihin, joihin hänen povensa ei alkuunkaan mahtunut. Lopputulos oli ainakin poikkeuksellisen näyttävä.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.