Marika Fingerroos kokkasi – rinnat varastivat kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään julkisuuden valokeilassa ollut Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan seurata sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi näkevänsä kovasti vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti.

Nyt Marika on esitellyt kokkaustaitojaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisi kuvan itsestään paistamassa jauhelihaa. Asuvalinta ei ollut kovin perinteinen, koska Fingerroosilla oli yllään rintaliivit, joista hänen povensa pullisteli näyttävästi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.