Ricky Gervaisin poseerasi Helsingin tuomiokirkon edessä – selfie kerää ihasteluja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu brittiläinen koomikko Ricky Gervais vieraili juuri ensimmäistä kertaa Suomessa. Gervais esiintyi stand up -keikalla Helsingissä, joka oli yksi Armageddon-maailmankiertueen keikkakaupungeista.

Gervais esiintyi Helsingin jäähallissa viime lauantaina 11. maaliskuuta. Mies julkaisi hänen Instagram-kanavalleen upean talvisen selfie-kuvan, jossa hän poseeraa Helsingin tuomiokirkon edessä. Kuvatekstiin Gervais oli lisännyt sydämen kaupungin nimen perään.

Kuva sai nopeasti lähes 90.000 tykkäystä ja suuren määrän kommentteja. Osa ihasteli Helsinkiä myös ja moni kertoi haluavansa joskus matkustaa Suomeen. James Thornton -niminen valokuvaaja kertoi vierailleensa Helsingissä tammikuussa ja ihmetteli sitä miten kaupunki tuntui niin autiolta kuin sen asukkaat olisivat edelleen karanteenissa.