Stringit pysyvät nyt Katie Pricen yllä ikuisesti – tatuoi vaatekappaleen iholleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamour-malli Katie Price on ollut tuttu näky tabloidien sivuilta jo 1990-luvulta lähtien. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1993 poseerattuaan The Sun -lehden niin kutsuttuna kolmossivun tyttönä. Nyt kohutähti on herättänyt hämmästystä uudella tatuoinnillaan.

Katie Pricellä on nykyään pysyvästi stringit jaloissaan. Glamour-malli nähtiin esittelemässä Thaimaassa tuoretta tatuointiaan. Lanteita ja takapuolta koristava valtava tatuointi esittää pitsisiä alushousuja.

Price on muokannut vartaloaan myös toisenlaisilla tavoillaan. Viime vuonna hän vieraili The Sun -lehden mukaan Belgiassa jo 16. rintojensuurennusleikkauksessaan. Lehtien sivujen ohella Price on tullut tunnetuksi lukuisista realitysarjoista, ja hän on aikoinaan kokeillut siipiään myös poptähtenä.