Veneilijä toivoi näkevänsä delfiinejä – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veneilemässä olleen miehen toive nähdä delfiinejä toteutui taannoin huikealla tavalla. Kohtaaminen luontokappaleiden kanssa tallentui videolle, joka on levinnyt sittemmin viraalina sosiaalisessa mediassa.

Videolla Will Clements ja Justin Kezmoh ovat liikkeellä merellä Kalifornian Dana Pointissa. Clements pohtii, voisivatko he nähdä matkansa aikana mereneläviä.

– Eikö olisikin upeaa jos delfiini ilmaantuisi paikalle ja hyppäisi pintaan?, Clements sanoo.

Vain hetkeä myöhemmin tapahtuu jotain hämmästyttävää. Kaksi delfiiniä nousee vedestä uimaan veneen rinnalla. Clements vitsaileekin delfiinien selvästi kuulleen hänen ja Kezmohin aikaisemman keskustelun.

@paddlegoat Was out with my buddy on his boat cruisong and we found this super fun pod of bottlenose! Just as I commwnred “Wouldnt it be a rad if a dolphin jumped right bere” ONE did !!!! It must have heard me !!! Just call me the dolphin whisperer from now on 😂😂😂 #dolphins #dolphinwhisperer #ocean #oceanlife #bottlenose #flipper #danapoint #orangecounty #paddlegoat ♬ original sound – Bill C