Näin Lady Gaga harjoitteli ennen Oscar-esiintymistä: ”Tätä kukaan ei nähnyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga nähtiin monien muiden kuuluisuuksien tavoin hiljattain järjestetyssä Oscar-gaalassa. Hänen Top Gun: Maverick -elokuvassa kuultu Hold My Hand oli ehdolla parhaan alkuperäiskappaleen palkinnon saajaksi. Gaga myös esitti kappaleen gaalassa.

Lady Gaga oli alun perin kieltäytynyt esiintymästä Oscar-gaalassa muiden työkiireiden vuoksi. Viime hetkillä nainen oli kuitenkin päättänyt saapua gaalaan ja toteuttaa Hold My Hand -kappaleen esityksen. Nyt nainen on julkaissut TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten tähti harjoitteli ennen lavalle astumista.

Lady Gaga soittaa videolla pianoa ja säestää itseään harjoitellessaan ilmeisesti hotellihuoneessa esitystään varten. Naisella on jo gaala-asu yllään ja juhlameikit kasvoillaan. Itse esityksen tähti veti kuitenkin pelkissä tennareissa, farkuissa ja lyhythihaisessa paidassa. Nainen oli myös puhdistanut kasvonsa kaikista meikeistä ennen lavalle astumista.

@ladygaga

The rehearsal no one saw. Love you all, thanks for being so supportive of a song that means so much to me ❤️

♬ original sound – ladygaga