Oletko pelanut Jengaa kielelläsi? Maailman pitkäkielisin mies pelasi – ja rikkoi uuden ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huojuvana torninakin tunnettu Jenga-peli tarjoaa piinaavaa jännitystä peli-iltoihin. Vielä haastavamman ja samalla vähemmän hygieenisen pelistä saa, jos palikoita yrittää poistaa tornista käden sijaan kielensä avulla.

Kalifornialaisella Nick Stoeberlin 10,1 sentin pituinen kieli on todistetusti maailman pisin. Hän käytti sitä taannoin toisenlaisen erikoisen ennätyksen rikkomiseen. Hän pelasi kielellään Jengaa.

Stoeberl onnistu poistamaan Jenga-tornista kielellään viisi palaa 55,5 sekunnissa kaatamatta sitä. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti kyseessä olleen maailmanennätysaika. Uusi ennätys on epäilemättä Stoeberlin mieleen, sillä hän komentoi Guinnessille kieliennätyksen tarjonneen mahdollisuuden kiertää maailmaa, tavata ihmisiä eri kulttuureista ja syödä hyvää ruokaa.