Tympiikö TikTokin Sinulle-sivun sisältö? Jatkossa sen voi laittaa uusiksi puhtaalta pöydältä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTokin Sinulle-sivu tarjoaa käyttäjälle julkaisuja sen perusteella, minkälaista sisältöä hän on katsellut sovelluksessa. Jossain vaiheessa palvelun algoritmin suosittelema sisältö voi kuitenkin alkaa tympimään.

TikTokiin on tulossa uusi Refresh, eli Päivitä -ominaisuus. Sen avulla Sinulle-sivun sisällön voi laittaa uusiksi ikään kuin puhtaalta pöydältä. Päivitä-nappia painamalla sisältö palaa sellaiseksi, millainen se oli heti TikTokiin rekisteröitymisen jälkeen.

Uusi ominaisuus on tervetullut TikTok-käyttäjille, joiden mieltymykset ovat muuttuneet ajan mittaan. Mikäli esimerkiksi aikaisemmin fanittamaan artistiin on jo ehtinyt kyllästymään, ei ehdotuksissa enää tarvitse katsella häneen liittyvää sisältöä.

TikTok ilmoitti helmikuussa kokeilevansa ominaisuutta osalla käyttäjistä. Lähiviikkojen aikana sen pitäisi saapua kaikille sovelluksen käyttäjille maailmanlaajuisesti.