Cristiano Ronaldon kiukutteluvideosta nettihitti – lentoyhtiö tarttui heti tilaisuuteen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin jalkapalloilijoihin kuuluva Cristiano Ronaldo on herättänyt huomiota käytöksellään. Viraalina levinneellä videolla portugalilainen tähtipelaaja kiukuttelee kentällä tuomarin päätöksestä. Tilanne tapahtui Ronaldon edustaman Al-Nassrin ja Abhan välisessä ottelussa.

Ronaldo oli yrittämässä kentällä vastahyökkäystä, kun tuomari vihelsi pelin poikki ensimmäisen jakson loppuessa. Turhautunut Ronaldo otti pallon ja potkaisi sen pitkän matkan päähän. Urheilija sai kiukunpurkauksesta keltaisen kortin.

Tilanne herätti runsaasti huomiota, ja pian lentoyhtiö Ryanair tarttui tilaisuuteen. Se julkaisi videon, jossa Ronaldon potkaisema pallo lentää yläilmoissa Ryanairin koneen ohi.

Ronaldo päätyi ottelun 87. minuutilla vaihtopenkille, ja hänen tilalleen kentälle tuli Anderson Talisca. Ottelu päättyi Al-Nassrin voittoon luvuin 3-1.