Gwyneth Paltrow’n omituisin hyvinvointiteko: ”Otsoniterapiaa peräaukon kautta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijästä lifestyleguruksi noussut Gwyneth Paltrow on tehnyt hassuja asioita hyvinvoinnin nimissä. Viisikymppisen naisen mukaan oudoin kokemus liittyy kuitenkin hänen peräsuoleensa. Goop-brändin perustaja paljastaa asian The Art of Being Well -podcastissa.

– Olen kokeillut otsoniterapiaa rektaalisesti. Se on aika outoa, mutta siitä on ollut paljon apua, hän sanoi nauraen.

Otsoniterapialla tarkoitetaan toimenpidettä, jossa otsonia annostellaan elimistöön joko nesteenä, otsonoimalla verta tai annostelemalla kaasua vaginan tai peräaukon kautta. Otsonilla on hoidettu syöpiä, AIDSia, Alzheimerin tautia ja muita sairauksia. Otsoniterapia luokitellaan kuitenkin uskomuslääkinnän joukkoon.

@dearmedia All in the name of health and wellness, right? 👀 #ozonetherapy #wellnecstips #wellnessthings #healthandwellness #gwynethpaltrow #goop #podcastclips ♬ Waiting For Heartache – BLVKSHP