90 Päivää morsiamena Loren Brovarnik synnytti puoli vuotta sitten – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tunnetuksi tullut Loren Brovarnik sai puoli vuotta sitten kolmannen lapsensa miehensä Aleksei Brovarnikin kanssa. Naisen kehonmuutos on saanut fanit kehumaan hänen ulkonäköään, sillä raskaudesta ei ole havaittavissa enää merkkiäkään.

Puoli vuotta myöhemmin Loren & Alexei: After The 90 Days -tähti esittelee ulkonäköään peiliselfiessä. Hän on julkaissut kuvia jo kuukausien ajan seuraajiensa iloksi. Hänelle tehtiin hätäsektio, mutta nyt perhe on toipunut pienokaisen syntymästä.

Televisioparilla on kolme alle kolmevuotiasta lasta. Loren on julkisesti kertonut keskittyvänsä elämäntapamuutokseen kolmannen lapsen syntymän jälkeen ja hän on muuttanut ajattelutapaansa ravinnon suhteen. Asennemuutos on selkeästi vaikuttanut myös hänen ulkoiseen habitukseensa. Pariskunta on sanonut, että heidän lapsilukunsa on nyt täynnä.