Shirly Karvinen tunnusti: ”Söin vahingossa lihaa ja rakastin sitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2016 Miss Suomi ja Selviytyjät-kilpailun voittaja, radiojuontaja Shirly Karvinen ilmoitti viime kesänä jäävänsä pitkälle lomalle. Hän kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa olleensa todella uupunut, koska hän oli jatkuvasti töissä pienillä yöunilla.

Naisen kuulumisia on kuitenkin voinut seurata muun muassa hänen TikTok-kanavansa kautta. Nyt Shirly Karvinen on tehnyt tuoreella videollaan pienen paljastuksen ja kertonut syöneensä vahingossa ravintolassa lihaa ja rakastaneensa sitä.

Shirly Karvinen on ollut kasvissyöjä kahden vuoden ajan. Nainen lopetti lihan syömisen Selviytyjät-kilpailun kuvauksissa, jossa muutenkin elettiin lähinnä pelkällä riisillä viiden viikon ajan. Tähti oli vain kerran syönyt kilpailun aikana lihaa voitettuaan yhden liharuoan kilpailussa, mutta sen jälkeen Karvinen kärsikin vatsavaivoista koko loppukisan ajan.

Nyt Shirly Karvinen muisteli tilannetta, joka tapahtui Lontoossa. Hän oli maistanut todella herkullisia dumplingseja, joiden piti olla vegaanisia. Kun nainen oli tilannut niitä lisää, ne olikin tuotu eri näköisinä. Karvinen oli kommentoinut dumplingsien muuttunutta ulkonäköä hieman ihmetellen, johon tarjoilija oli nolona kommentoinut, että dumplingsit eivät ole samoja kuin ensimmäisellä kerralla. Shirly Karvisen maistamat ensimmäiset dumplingsit olivat olleet kanaversioita.

@shirlykarvinen Puran mun radio niksoja tiktokkiin. Mut saatiin kana dumplingsit ja jälkkäri kaupanpäälle eli voitto. #tiktoksuomi #fyp ♬ Cafe music, corporate VP, comfortable(1277239) – zukisuzuki