Amanda Bynes käveli alastomana kadulla – joutui psykiatriseen hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynesin kerrotaan joutuneen psykiatriseen hoitoon. Hänet löydettiin kävelemässä Los Angelesin kadulta alastomana ja yksin. Hän on tiettävästi taistellut mielenterveysongelmien kanssa jo pitkään.

TMZ:n mukaan Amanda lähestyi varhain sunnuntaiaamuna autoa ja kertoi kuljettajalle, että hän oli psykoottinen. Lopulta nainen soitti itse hätänumeroon ja hänet vietiin läheiselle poliisiasemalle. Hän on kamppaillut pitkään päihteiden ja mielenterveysongelmien kanssa. Myöhemmin mielenterveystiimi päätti, että hänet oli asetettava psykiatriseen pakkohoitoon.

Amanda Bynes oli holhouksen alaisena, mutta päätös peruutettiin viime vuonna. Näemmä päätös oli väärä, koska naisen elämä on mennyt sen jälkeen alamäkeä. Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. Hän valmistui vuosia sitten Orange Countyssa sijaitsevasta Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta.