Darcey Silvan deittielämä takkuilee – seuralainen teki jälleen oharit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva on tähdittänyt jo useamman tuotantokauden verran omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn edesottamuksia monimutkaisessa rakkauselämässään.

Darcey on hakeutunut seuralaispalvelun asiakkaaksi ja parinmuodostaja on löytänyt hänelle sopivan kumppanin, miehen nimeltään Cicero. Valitettavasti Cicero tekee Darceylle oharit. Hän odottaa deittiä saapuvaksi illalliselle, johon ovat osallistuneet myös hänen siskonsa Stacey ja lankonsa Florian. Miestä on odotettu jo 45 minuuttia, eikä hän ole lähettänyt Darceylle edes viestiä asiasta.

– Tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun hän tekee oharit. Tämä on jo toinen kerta, kun hän jättää tulematta, Darcey paljastaa kameralle.

– Hänellä ei ollut edes suuren peniksen energiaa. Ja hänen henkensä haisi varpaanvälille, Darcey tokaisee.

Mies ei edes vastannut Darceyn puheluun. Nainen epäilee, että herra on löytänyt uuden naisen rinnalleen ja jättänyt hänet lapsellisesti vailla selityksiä. Kyseinen toiminta luokitellaan raukkamaiseksi nössömiesten toiminnaksi, jota kutsutaan myös ghostaamiseksi.