Kaikkien aikojen työpaikka – karhunhalaajalle töitä Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rohkealle ja kokeneesti luonnossa liikkuvalle eläinten ystävälle on Yhdysvalloissa tarjolla taatusti ainutlaatuista työtä. New Mexicon osavaltion kalastus- ja riistaviranomaiset kertovat etsivänsä riveihinsä ammattilaista karhunhalaajaa.

New Mexico Department of Game and Fishin Facebookissa jakamassa työnhakuilmoituksessa viranomaiset pitelevät sylissään pieniä karhunpoikasia. Se ei tosin ole haussa olevien työntekijöiden ainoa tehtävä luonnossa. Luvassa on myös toisenlaisia kohtaamisia luonnossa.

– Hakijan täytyy pystyä patikoimaan haastavissa olosuhteissa, olla tarpeeksi rohkea ryömimään karhunpesään ja luottaa siihen, että työtoverit huolehtivat hänen turvallisuudestaan, Facebook-julkaisussa kerrotaan.

– Kaikki kenttätyömme lainvalvojana ei ole yhtä hohdokasta, mutta olisi upeaa saada sinut tiimiimme saamaan elämäsi ainutlaatuisin kokemus, työpaikkailmoitus jatkui.