Selena Gomez kommentoi somekuviaan: ”Valehtelin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomez sai hetkessä eniten seuraajia Instagramissa kuin kukaan muu. Gomezilla oli yli 381 miljoonaa seuraajaa alkuvuodesta kun hän päätti jäädä tauolle sosiaalisesta mediasta. Nyt nainen on tehnyt paluun ja hänen seuraajalukunsa on noussut jo yli 402 miljoonan.

Nyt Selena Gomez on avannut jälleen omaa henkilökohtaista elämäänsä ja tuntemuksiaan Apple TV+ -kanavan julkaisemassa Dear… Selena Gomez -dokumentissa. Hän on jälleen kerran päättänyt käyttää omaa ääntään ja antaa kasvonsa siihen, että mielenterveysongelmista tulee näkyvämpiä.

Nainen kertoi haastattelussaan suoraan, että hän on valehdellut sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut itsevarmoja kuvia vartalostaan siksi, että hänen faninsa tietäisivät, että jokainen on arvokas minkä kokoisena tahansa. Samaan aikaan hän on kuitenkin itkenyt, koska ei ole ollut lainkaan itsevarma omasta ulkonäöstään.

Selena Gomez on kertonut hyvin avoimesti hänen kamppailustaan oman kehokuvan kanssa. Hän on silti halunnut näyttää itsevarmaa esimerkkiä julkaisemalla luonnollisia kuvia ilman meikkiä vaikka todellisuudessa hän ei olisikaan ollut lainkaan itsevarma ulkonäöstään juuri sillä hetkellä.