Temppari-Mattu poseerasi uima-altaalla Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkisarja Temptation Island Suomi esitteli suomalaisille aikoinaan myös värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta suhde ajautui karille. Sittemmin hän alkoi seurustella samasta ohjelmasta tutun Joonaksen kanssa.

Nyt Mattu on kuvattu istuskelemassa uima-altaan reunalla Thaimaan Koh Samuin saarella. Biksut yllään lämmöstä nauttiva kurvitar on selvästi nauttinut lomastaan ja on tullut viimeisen illan vuoro.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.