Maalivahti potkaisi pallon vastustajien maaliin 101 metrin päästä – maailmanennätys?

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Argentiinassa on hämmästelty jalkapallo-ottelussa todistettua näyttävää maalia. Cobresal-seuran maalivahti Leandro Requena teki maalin potkaisemalla pallon vastustajajoukkue Colo-Colon maaliin yli 100 metrin päästä.

Cobresal oli jo voitolla luvuin 2-0, kun Requena potkaisi pallon ottelun 77. minuutin kohdalla. Pallo ponnahti Colo-Colon maalivahti Brayan Cortesin pään yli maaliin. Cobresal oli pallon potkaistessaan 101 metrin päässä Colo-Colon maalista.

Pisimmän jalkapallomaalin virallinen ennätys on CNN-uutissivuston mukaan 96,01 metriä. Ennätyksen teki Tom King vuonna 2021 Newport Countyn ja Cheltenham Townin välisessä ottelussa. Cobresalin johtaja Juan Silva aikoo selvittää Guinnessin ennätystenkirjalta, rikkoihin Requena maailmanennätyksen maalillaan.