Suomalaisten sähköiset reseptit toimivat nyt Espanjassa – kuuden alueen apteekit mukana

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaista sähköistä reseptiä voi käyttää Euroopassa entistä laajemmin, nyt myös Espanjassa. Aluksi resepti käy Espanjassa kuudella alueella. Muualla Espanjassa, kuten suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla, palvelun käyttöönottoa valmistellaan vielä.

Vastaavasti myös espanjalaisella sähköisellä reseptillä on nyt mahdollista ostaa lääkkeitä Suomessa. Espanjan lisäksi suomalaisella reseptillä voi ostaa lääkkeitä Virossa, Portugalissa, Kroatiassa ja Puolassa.

Suomalaisella sähköisellä reseptillä voi nyt ostaa lääkkeitä kuuden espanjalaisen alueen apteekeista. Ota mukaan apteekkiin passi tai kuvallinen henkilökortti ja tarkista Kanta.fi:stä voiko haluamaasi lääkettä ostaa ulkomailta. Espanjan alueet ovat:– Aragonia– Baskimaa– Extremadura– Kanariansaaret– Katalonia– Madridin itsehallintoalue.