Kaula-aukko hakee vertaistaan – Grace Boor säväytti selfiessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Nyt Boor on poseerannut tavallisesti peilin edessä ja ikuistanut itsensä selfie-kuvaan, kun hänellä oli yllään punainen toppi. Se oli varustettu erittäin antavalla kaula-aukolla, joka ei jäänyt hänen seuraajiltaan huomaamatta.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.