Kim Kardashian ilakoi rannalla – hellät hetket biksuissa siskonsa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkiskaunotar Kim Kardashian käänsi katseita pukeutumalla vuoden 2022 Met Galassa Marilyn Monroen käyttämään ikoniseen mekkoon. Pukemiseen väitetään vahingoittaneen ikoneista iltapukua. Sittemmin perheen väitettiin jäävän jatkossa ilman Met Galan kutsua.

Huhut osoittautuivat vääriksi, ja nyt Kim on nautiskellut siskonsa kanssa yhteisestä rantalomasta. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa siskokset halailevat toisistaan aurinkotuolissa.

Met Galan vieraslistasta vastaava Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintour oli rajannut tämän vuoden vieraslistaa kovalla kädellä. Hän halusi tehdä tapahtumasta entistäkin eksklusiivisemman, minkä vuoksi myös Jennerien ja Kardashianin perheenjäsenien kutsuminen tapahtumaan oli vaakalaudalla. Nyt naiset ovat kuitenkin tuoreen tiedon mukaan saaneet kutsut ja alkaneet suunnittelemaan omia asujaan gaalaa varten.