Adam Levine konsertoi Las Vegasissa – Behati Prinsloo ja kolme lasta mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu laulaja Adam Levine oli viime syksynä pettämiskohun keskiössä. Instagram-malli Sumner Stroh kertoi TikTokissa hänellä olleen suhde Levinen kanssa noin vuoden ajan, vaikka laulaja on naimisissa Behati Prinsloon kanssa.

Adam Levine ja Behati Prinsloo saivat vuoden alussa kolmannen lapsen. He joutuivat kuitenkin jo poistumaan vauvakuplastaan Adam Levinen töiden vuoksi. Adam Levine esiintyy Las Vegasissa Maroon 5 -yhtyeensä kanssa ja päätti tällä kertaa ottaa koko perheensä mukaan.

Behati Prinsloo asuu Adam Levinen kanssa konserttien ajan hotellissa yhdessä heidän kolmen lapsensa, kuusivuotiaan Dusty Rosen, viisivuotiaan Gio Gracen sekä kahden kuukauden ikäisen vauvan kanssa. 34-vuotias Prinsloo on jakanut Instagram-kanavallaan ensimmäisen Vegas-viikon tunnelmia ja kuvista päästäänkin näkemään, että myös vanhemmat ovat päässeet vapaalle yhdessä.