Grace Boor syötävän tyylikkäissä biksuissa – kurveja kerrakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu somejulkkis Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Tällä kertaa Boor on poseerannut tyylikkäästi erittäin niukoissa biksuissa, jotka muistuttavat etäisesti makuisista tehtyjä biksuja, joita naiset voivat käyttää vaikkapa herkkuhetkeä odotellessaan.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.