Sairaalaan joutunut Jorma Uotinen jättäytyy pois Grease-musikaalista – tilalle toinen suosikkitähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarinakin tunnettu tanssija ja koreografi Jorma Uotinen joutui taannoin sairaalaan. Pahimman tilanteen on kerrottu olevan ohi, mutta Uotinen on joutunut jättäytymään pois odotetusta suurmusikaalista.

Uotisen piti näytellä Teen Angelia 21. huhtikuuta ensi-iltansa Helsingin Messukeskuksessa saavassa Grease-musikaalissa. Hän on kuitenkin joutunut jättäytymään pois terveysongelmien vuoksi. Teen Angelin roolissa nähdään suosikkinäyttelijä Miitta Sorvali.

– On kunnia saada tehdä rooli, jonka ihailemani Jorma Uotinen olisi tehnyt, Sorvali kuvailee tiedotteessa.

Grease-musikaalin muissa rooleissa nähdään muun muassa Mikael Saari, Heta Halonen, Krisse Salminen ja Esko Eerikäinen. Jim Jacobsin ja Warren Caseyn luoman Greasen pohjalta on tehty myös samanniminen elokuva.