Teinit yrittivät varastaa auton – suomalaisittain hulvaton yksityiskohta esti varkauden

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä yhdysvaltalaisella valvontakameran videolla todistetaan tilannetta, jossa suunniteltu autovarkaus saa yllättävän käänteen. Rikollisissa puuhissa olleille nuorille ei kelvannut manuaalivaihteistolla varustettu auto.

Välikohtaus tapahtui Yhdysvaltojen Marylandissa 25. maaliskuuta. Kaksi nuorukaista tunkeutui väkisin Germantownissa sijaitsevan huoltoaseman pihassa olleeseen autoon. He vaativat kuljettajaa luovuttamaan avaimensa.

Pian autovarkautta yrittänyt kaksikko kuitenkin tajusi, etteivät he kyenneet ajamaan autoa sen manuaalivaihteiston vuoksi. He pakenivat paikalta jalan. Paikallinen poliisi pidätti tiedotteensa mukaan 16- ja 17-vuotiaat pojat epäiltynä rikoksesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.