Teinivaimo esitteli rantakuntonsa – kosken partaalla biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotiaana julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Sittemmin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari kuitenkin erosi.

Tällä kertaa Courtney poseeraa yön pimeydessä kosken partaalla biksuissa, jotka korostavat näyttävästi hänen vartalonsa muotoja. Viime aikoina Stodden on keskittynyt sosiaalisessa mediassa lähinnä vartalonsa esittelyyn.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunnan kerrottiin kihlautuneet vuoden 2022 alussa.