Rillit Huurussa -tähti Kaley Cuocosta tuli äiti – esitteli hurmaavan tyttövauvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Kaley Cuoco tuli monille aikoinaan tunnetuksi Rillit Huurussa -sarjasta. Sen jälkeen nainen on näytellyt muun muassa The Flight Attendant -trillerissä, joka nousi HBO Max -palvelussa muutama vuosi sitten huippusuosioon. Lokakuussa tähti ilmoitti odottavansa esikoistaan.

Nyt 37-vuotias Kaley Cuoco on kertonut Instagram-kanavallaan, että hän on synnyttänyt terveen tyttövauvan. Lapsi on Cuocon ja hänen avomiehensä Tom Pelphreyn ensimmäinen lapsi. Cuoco kertoi tytön saaneen nimekseen Matilda Carmine Richie Pelphrey.

– Tässä on elämämme valo. Olemme niin onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä, Kaley Cuoco iloitsee.

Kaley Cuoco kertoi tytön syntyneen 30. maaliskuuta. Kuvien yhteydessä nainen halusi kiittää hänen perhettään, ystäviään sekä synnytyssairaalan lääkäreitä ja hoitajia heidän auttamisestaan. Cuoco julkaisi pienokaisesta kahdeksan kuvaa, jossa nähdään suloinen vastasyntynyt vauva ja onnelliset vanhemmat.