Cloud skin -meikkaus kasvattaa suosiotaan – meikkipohjasta halutaan kevyt ja luonnollinen kuin pilvi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cloud skin -meikkityyli on uusin meikkitrendi, joka on saanut suosiota erityisesti sosiaalisessa mediassa. Tämä meikkityyli on nimetty pilvien mukaan, sillä sen tarkoitus on antaa iholle pilvimäinen ja pehmeä ilme. Se on erittäin kevyt, luonnollinen ja raikas, ja sen tarkoitus on korostaa ihon omaa kauneutta.

Cloud skin -meikkityyli perustuu siihen, että iho näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja kuulaalta. Siinä käytetään vain vähän tuotteita, jolloin se tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta. Tärkeintä on Poosh-sivuston mukaan käyttää kosteuttavia tuotteita, kuten kosteusvoidetta ja kasvoöljyä, jotta iho näyttää terveeltä ja hehkuvammalta.

Tämän meikkityylin avain on käyttää mahdollisimman vähän peiteainetta ja perustuotetta, ja sen sijaan käyttää kevyesti korostus- ja varjostusväriä sekä poskipunaa. Näin luodaan luonnollinen varjo ja valo kasvoille, jolloin iho näyttää terveeltä ja eloisalta. Meikkivoiteeseen voidaan lisätä myös kasvoseerumia ohentamaan tuotetta ja antamaan meikkipohjalle lisää kuulautta.