Sofia Richie menossa naimisiin – kääntyi juutalaisuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on kihlautunut musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien.

Rakastavaisten suhde on edennyt melko nopeasti. Vain vuoden seurustelun jälkeen Elliot ja Sofia menivät kihloihin. Nyt ennen häitä Sofia Richie on Daily Mail -sivuston mukaan kääntynyt juutalaisuuteen, koska hänen tuleva miehensäkin on juutalainen. Juutalaisuus periytyy aina äidiltä lapselle, minkä vuoksi voikin olla mahdollista, että nainen on halunnut kääntyä miehensä uskontoon ennen häitä tuleva perheenlisäys mielessään.

Häitä juhlitaan pian ja taannoin Sofia vietti polttareitaan Pariisissa. Lionel Richie on tuntenut hänen tyttärensä kihlatun Elliotin hänen lapsuudestaan asti, sillä he ovat olleet perhetuttuja vuosikausien ajan. Elliot on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Elliot omistaa itsekin levy-yhtiön nimeltään 10K Projects.