Adam Levinen esiintymispaita herätti huomiota – kuvavalinta yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu laulaja Adam Levine oli viime syksynä pettämiskohun keskiössä. Instagram-malli Sumner Stroh kertoi TikTokissa hänellä olleen suhde Levinen kanssa noin vuoden ajan, vaikka laulaja on naimisissa Behati Prinsloon kanssa.

Tällä hetkellä Adam Levine esiintyy Las Vegasissa Maroon 5 -yhtyeensä kanssa ja on ottanut koko perheensä mukaan keikkareissulle. Nyt Levine julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miehen esiintymisasuja. Kuvissa nähdään myös miten mies on värjännyt hiuksensa vaaleista kirkuvan punaisiksi.

Adam Levinen esiintymisasuista etenkin yksi hihaton paita herätti erityistä huomiota. Paidan selkään oli nimittäin painetti hänen vaimonsa Behati Prinsloon kuva. Kuvassa Prinsloo on raskaana ja poseeraa kameralle vatsa paljaana biksut yllään ja naamio kasvojensa edessä.