Emily Ratajkowski: ”En halua mitään vakavaa Harry Stylesin kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin poptähti Harry Stylesin ja supermalli Emily Ratajkowskin romanssihuhuista, kaksikko oli suudellut Tokiossa julkisesti ihmisten edessä. Ratajkowski on kuitenkin kertonut, että aikoo nauttia sinkkuelämästään täysillä, eikä haluaa kenenkään kanssa mitään vakavaa. Ei edes Harry Stylesin kanssa.

Styles on parhaillaan Japanissa Love on Tour -kiertueellaan. Kaksikko vietti avoimesti aikaansa yhdessä. Lähipiirin mukaan Harry on ollut aina kiinnostunut Emilystä, mutta nainen haluaa vain pitää hauskaa. Emily on kiinnostunut kuitenkin näkemään Harryn uudelleen, Us Weekly raportoi.

Harry Styles erosi marraskuussa näyttelijä-ohjaaja Olivia Widestä, jonka kanssa hän seurusteli noin kahden vuoden ajan. Ratajkowski puolestaan erosi viime syyskuussa silloisesta aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, ja heillä on yksi yhteinen lapsi.