Gwyneth Paltrow muisteli aikaa ennen somea: ”Kokaiinin käytöstä ei jäänyt kiinni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow oli juuri suuren somekohun keskellä kun naista kritisoitiin siitä, että hän kertoi julkisesti miten vähän hän syö päivän aikana. Nainen noudattaa pätkäpaastoa, minkä lisäksi tähti syö lähinnä nestemäisiä ruokia ja juomia ja kasviksia.

Nyt Gwyneth Paltrown alkuvuonna antama haastattelu on alkanut leviämään sosiaalisessa mediassa. Gwyneth Paltrow oli James Cordenin keskusteluohjelmassa vieraana ja muisteli kultaista 90-lukua, jolloin sosiaalista mediaa ei ollut. Ihmisillä ei ollut edes kameraa puhelimissaan, mikä teki julkkisten juhlimisestakin helpompaa.

Gwyneth Paltrow muisteli sitä miten hienoa oli tanssia esimerkiksi baarin pöydillä ilman, että siitä syntyi yhtäkään uutisotsikkoa. ”Mieti, että pystyi käyttämään kokaiinia eikä siitä jäänyt kiinni”, tähti yllätti vastauksellaan ja sai juontajan nauramaan.

Paltrow muisteli myös sitä kuinka hienoa New Yorkissa oli olla kuuluisana ihmisenä. Kaupungissa ei näyttelijän mukaan ollut ikinä paparazzeja, joten baarista sai rauhassa hoiperrella kotiin joku uusi miestuttava käsipuolessa.