Gwen Stefani antaa kurkistuksen elämäänsä – ajelee suurtilansa mailla miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gwen Stefanin ja Blake Sheltonin suhde alkoi vuonna 2015, kun he tapasivat The Voice -ohjelman kuvauksissa, jossa molemmat toimivat valmentajina. Heidän suhteensa alkoi ystävyydestä ja kehittyi vähitellen romanttiseksi suhteeksi. Pariskunta kihlautui lopulta vuonna 2020, ja he ovat ilmoittaneet aikovansa mennä naimisiin pian.

Gwen Stefani ja Blake Shelton asuvat ranchilla Tishomingo-nimisessä kaupungissa Oklahomassa. He ostivat tilan vuonna 2016 ja ovat viettäneet siellä paljon aikaan yhdessä perheensä kanssa. Nyt Stefani julkaisi TikTok-kanavalleen ihastuttavan videon, jossa hän ajelee tilan mailla yhdessä miehensä kanssa.

Stefani ja Shelton ovat molemmat eronneet aiemmista pitkistä suhteistaan, joten heidän suhteensa herätti aluksi paljon huomiota mediassa. Kuitenkin he ovat onnistuneet kestämään suhteensa julkisen paineen ja ovat olleet avoimia siitä, kuinka paljon he välittävät toisistaan. Kummallakin on lapsia edellisistä liitoistaan. Gwen Stefanilla on kolme lasta entisen miehensä Gavin Rossdalen kanssa ja Blake Sheltonilla on myös kolme lasta hänen entisestä avioliitostaan Miranda Lambertin kanssa.

@gwenstefani

pov 😂

♬ ceilings – Sped Up Version – Lizzy McAlpine