Menossa Mallorcalle? Nämä kohteet siellä kannattaa nähdä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Välimerellä Baleaarien saariryhmässä sijaitseva Mallorca on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi suomalaisten suosikkikohteista. Keskimäärin turisti tutustuu saarella vain hotellialueeseen ja saaren pääkaupunkiin, mutta Mallorca tarjoaa paljon muutakin. Kokosimme nyt muutaman mielenkiintoisen kohteen, jotka kannattaa nähdä.

Palma de Mallorca on saaren pääkaupunki, joka on täynnä historiallisia monumentteja, kauniita kirkkoja ja viehättäviä katuja. Suosittelen vierailemaan Palman katedraalissa, joka on yksi Mallorcan tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Serra de Tramuntana on upea vuoristoalue Mallorcan länsirannikolla, joka on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Alueella on useita kauniita kyliä, kuten Valldemossa ja Deia, joissa voi vierailla ja nauttia upeista maisemista.

Cala Millor on yksi Mallorcan kauneimmista rannoista, joka sijaitsee Mallorcan itärannikolla. Cala Millorin ranta on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa sen kauniiden maisemien ja kristallinkirkkaan veden vuoksi.

Cuevas del Drach on upea luolasto, joka sijaitsee Mallorcan itärannikolla. Luolasto on täynnä upeita stalaktiitteja ja stalagmiitteja, ja sen sisällä on myös maailman suurin maanalainen järvi.

Sóllerin raitiovaunu on vanha raitiovaunu, joka kulkee Palman ja Sóllerin välillä. Raitiovaunun reitti kulkee läpi kauniiden maisemien ja on erinomainen tapa tutustua Mallorcan kauniiseen maaseutuun.