Popkaunotar Tuuli poseerasi uimarannalla – lomaili Marbellassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana ja sosiaalisen median tähtenä tunnettu Tuuli kiinnitettiin taannoin levy-yhtiö Liiga Musicin riveihin. Sittemmin myös Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistunut laulaja on nyt ehtinyt kaiken kiireen keskellä suunnata myös Espanjan Aurinkorannikolle.

Onlyfans-nimisen singlensä äskettäin julkaissut Tuuli nähdään nyt poseeraamassa Marbellan rannalla, jossa hän piehtaroi mustissa biksuissa rantahiekalla. Kuvatekstinä on Baby on bad, joka viittaa äskettäin alahuulensa sisälle tatuoituun Baby on bad -tekstiin.

– Tää mimmi otti mun uuden biisin kunniaksi huuleen tatskan, jossa lukee ”Baby on bad”. Mä lupasin että jos tulee 3 000 kommenttia täyteen, mä otan samanlaisen. Siellä se kuulkaas on, eli lupaus lunastettu, Tuuli kertoi aiemmin.