Britney Spearsin mies haaveilee näyttelijän urasta – haluaisi tehdä yhdessä elokuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popthti Britney Spears ja Sam Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Sam Asghari on 29-vuotias henkilökohtainen valmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Nyt mies toivoo pystyvänsä tavoittelemaan unelmiaan näyttelijänä vielä isommin.

Sam Asghari on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan hyvin avoimesti haluavansa elokuvanäyttelijäksi. Asghari haluaisi näytellä esimerkiksi romanttisessa komediassa, jossa hänen rakkaansa Britney Spears voisi toimia hänen vastanäyttelijänään. Asghari on ylistänyt Britney Spearsin näyttelijän lahjoja ja toivoisi pääsevänsä joskus tekemään yhteistä elokuvaprojektia rakkaansa kanssa.

Sam Asghari on kertonut odottavansa, että oikeanlainen käsikirjoitus tulisi häntä vastaan. Asghari on romanttisen komedian lisäksi avoin myös toimintaelokuvakäsikirjoituksille. Hän on miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että hän itse kirjoittaisi elokuvakäsikirjoituksen, jonka päätähtinä hän toimisi Britney Spearsin kanssa.