Hollantilaiskodin keittiössä hulvaton yllätys – mangusti tupsahti sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin sisälle kutsumatta ilmestyneen vieraan kohtaaminen on aina yllättävä tilanne. Erityisen yllättävä se on, jos kyseessä on huomattavasti lämpimämmissä olosuhteissa yleensä tavattu eläin.

Hollannin Gravenzandessa sijaitsevan kodin keittiöön ilmestyi pääsiäisen tienoilla nelisormimangusti. Kyseistä lajia tavataan luonnossa Afrikan Kalaharissa. Hollantilaiskotia tutkinut mangusti oli karannut paikallisesta yksityisestä eläintarhasta kahden lajitoverinsa kanssa.

Mangusti otettiin turvallisesti kiinni sulkemalla se korin sisään. Mangusti toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan eläinlääkärin tarkistettavaksi. Dutch News -uutissivuston mukaan yksi karanneista mangusteista jäi auton alle ja kolmas on edelleen karkuteillä.