Kaksi suomalaista Netflix-elokuvassa – jatkaa hittisarjan tarinaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixissä julkaistiin perjantaina 14. huhtikuuta Seven Kings Must Die -elokuva. Se jatkaa viime vuonna päättyneen The Last Kingdom -sarjan tarinaa. Mukana elokuvassa on kaksi suomalaisnäyttelijää.

Ilona Chevakova palaa Seven Kings Must Die -elokuvassa The Last Kingdomista tuttuun rooliinsa Ingrithinä. Elokuvassa näyttelee myös Pekka Strang, joka nähdään Anlaf-nimisen hahmon roolissa. Sarjassa näytteli myös Jaakko Ohtonen, joka ei kuitenkaan ole mukana elokuvassa.

Seven Kings Must Die -elokuvassa seikkaillaan ympäri hajanaista valtakuntaa kuningas Edvarin kuoleman jälkeen. Historiallista fiktiota ja toimintaa yhdistelevä elokuva perustuu sarjan tavoin Bernard Cornwellin The Saxon Stories -kirjoihin.