Nelli Matula on tulikuuma skimbaaja – tältä näytti laskettelurinteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Nelli Matula kertoi taannoin joutuneensa perumaan loppuvuoden keikkansa. Hän kertoi samalla kaipaavansa kesää ja festarikeikkoja, mutta totesi niiden ja muiden esiintymistensä peruuntuvan sairastelukierteestä. Se vaatii nyt pysähtymistä.

Nyt Nelli on suunnannut ansaitulle lomalle Ylläkselle, jossa hänet kuvattiin rinteessä. Kevätkelissä Matula tarkeni skimbahousuissa ja mustassa topissa, jotka yllään hän poseeraa nyt myös sosiaalisen median kuvissaan. Samalla Nelli iloitsi tiedosta, jonka mukaan hänen albuminsa Kiltti tyttö on striimannut yli 20 miljoonaa kuuntelua.

Aiemmin Nelli Matula kertoi nousevansa lavalle seuraavan kerran vasta silloin, kun hän on täysin kunnossa. Hän kertoi saaneensa ensiluokkaista apua, ja toteaa Suomessa olevan maailman paras terveydenhuolto. Hän ei myöskään ole jättämässä musiikkiuraa taakseen.

Matula julkaisi viime vuonna tuoreen Kiltti tyttö -levynsä ja kiersi sen tiimoilta ahkerasti Suomen keikkalavoja. Albumi oli myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Pop -palkinnon saajaksi.