Megayllätys! Sisarvaimot-sarjan tähti kihloihin uuden miehen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimoista ensimmäisenä eronnut Christine Brown kertoi alkuvuodesta sosiaalisen median seuraajilleen löytäneensä uuden miehen. Hänen uusi miesystävänsä on David Woolley -niminen mies. Nyt kaksikko on mennyt kihloihin.

Kahdeksan lapsen isä ja leskimies David Woolley kosi Christinea ja nainen vastasi kosintaan myöntävästi. Hän hehkuttaa olevansa onnellisempi kuin koskaan elämänsä aikana.

– David kohtelee minua kuin kuningatarta ja kehuu päivittäin, että olen kaunis. En ole koskaan ollut näin rakastunut ja maailma näyttää valoisammalta paikalta hänen kanssaan. Olen niin innoissani tästä upeasta seikkailusta, johon aiomme sitoutua loppuelämämme ajan, Christine Brown kehui People-lehdelle.

Christinella on edellisestä liitostaan Kodyn Brownin kanssa yhteensä kuusi lasta. Toisin sanoen suurperheen ruokapöydässä tulee olemaan perheillallisilla ruuhkaa. Lapsia on yhteensä 14, ja heille molemmille on jo siunaantunut lapsenlapsiakin. Christine Brown on hehkuttanut Davidin olevan hänen elämänsä mies. Hän on sanonut, että mies edustaa kaikkea, mitä hän on etsinyt rakkauselämässään.