Varas iski rekan perävaunuun – vei kolikoita 200 000 dollarin edestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa ihmetellään mittavaa kolikkovarkautta. Poliisi etsii parkkeerattuun rekan perävaunuun murtautunutta henkilö tai henkilöitä. Vaunusta varastettiin noin kaksi miljoonaa kymmenen sentin kolikkoa.

Philadelphiassa sijaitsevalle parkkipaikalle jätettyyn perävaunuun murtauduttiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Murtautujan saaliiksi päätyi valtava määrä perävaunussa olleita kolikoita. Rahojen arvo oli yhteensä noin 200 000 dollaria eli yli 180 000 euroa.

Perävaunun takaovi murrettu auki voimaleikkurien avulla. Kuorma-auton oli määrä jatkaa matkaansa seuraavana aamuna Floridaan. NBC-uutissivuston mukaan poliisi tutkii rikosta, mutta tapaukseen liittyen ei toistaiseksi ole tehty pidätyksiä.