Tuuli pysäytti vuoristoradan vaunut huipulle – matkustajat kävelivät alas

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Blackpool Pleasure Beach -huvipuistossa todistettiin torstaina 13. huhtikuuta odottamatonta tilannetta. Vuoristoradassa olleet huvipuistovieraat joutuivat kapuamaan alas omin jaloin vaununsa pysähdyttyä.

Big One -vuoristoradan juna pysäytettiin voimakkaiden tuulten vuoksi. Vaunu oli pysähtymishetkellä noin 71 metrin korkeudessa. Junan kyydissä olleiden täytyi kävellä pois kyydistä työntekijöiden johdattamina.

Vaikka vuoristorataa pitkin käveleminen ei olisi kaikkien mieleen, saattoi se olla toisille jopa mieluinen yllätys. Blackpool Pleasure Beach nimittäin järjestää BBC:n mukaan kuukausittain teemapäiviä, jolloin huvipuistovieraat pääsevät kävelemään rataa pitkin. Kyseisinä teemapäivinä heidän päälleen tosin puetaan turvavarusteet.