Mitä kurvit! Sara Sieppi esitteli vartaloaan alusvaatekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippsuosittu mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi toimii nykyisin myös vaikuttajana sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle merkittävä tulonlähde. Viime aikoina Sara on julkaissut runsaasti kuvia esimerkiksi lomamatkoiltaan ja esitellyt ajoittain myös muun muassa alusvaatteita.

Tällä kertaa kyse on ollut viimeksi mainitusta, koska Sara nähdään esittelemässä paitsi vartaloaan myös niiden yllä oleva alusasua suurelle joukolle hänen seuraajiaan sosiaalisessa mediassa. Somekuva on ikustettu varsinaisten kuvausten tauolla.

Taannoin Sara Sieppi pääsi myös safariajelulla näkemään kirahveja, sarvikuonoja ja seeproja ja kuvaili päivää yhdeksi ikimuistoisimmista päivistä koskaan. Hänen seuraajansa pääsivät seuraamaan lomatunnelmia nettikuvien kautta.