Täydellinen nainen paljasti: ”Matt Damon oli yhden illan juttuni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Kolme vuotta sitten hän sai kuitenkin harmikseen kuulla, että hänen sopimustaan ohjelmassa ei enää jatkettu. Tähti on keskittynyt nyt lähinnä omaan uraansa hyvinvoinnin, ravinto-ohjauksen ja kuntovalmentamisen parissa.

Nyt 41-vuotias Teddi Mellencamp on tehnyt monet yllättäneen paljastuksen ja kertonut ollessaan suhteessa Hollywood-näyttelijä Matt Damonin kanssa. Kaksikon välille oli syttynyt hauskan baari-illan jälkeen vain yhden yön kestävä pikaromanssi.

– Harrastimme seksiä vain kerran. Se oli yhden illan juttu, Teddi Mellencamp on kommentoinut suhdetta Daily Mail -sivuston mukaan.

Teddi Mellencamp tapasi Matt Damonin baarissa kun hän oli 20-vuotias ja Damon oli 30-vuotias. Mellencamp oli päässyt yökerhoon sisään väärennetyn henkilöllisyystodistuksen avulla. Kaksikko oli lähtenyt baarista samaan osoitteeseen ja viettänyt yön yhdessä, mutta Mellencamp ei ollut antanut seuraavana päivänä Matt Damonille edes puhelinnumeroaan.